برای من یک کار کوچک تعیین کدمحصول دو روز طول کشید. حالا براتون تعریف می‌کنم یک روز کاری، در اولین روزهای سرد زمستون!

دیروز صبح، برای یک سری محصولات صنایع دستی‌مون قرار شد کد محصول بگذارم. فکر نمی‌کردم انقدر کار داشته باشه. باید مجموع وزنی قیمت کالا رو محاسبه می‌کردم. برای این کار از توابع مرسوم Excell استفاده کردم. اولین مشکل وقتی پیدا شد که یک تابع ساده ضرب تو اکسل برام ضرب دو تا آرایه رو انجام نمی‌داد. نگاه کردم این چه جوریه؟ کلی بررسی و در نتیجه سراغ اینترنت رو گرفتم. دیدم برای محاسبه مجموع وزنی محصولات از تابع ویژه این کار یعنی SUMPRODUCT استفاده می‌شه. دیگر ظهر شده بود. به همان قدر بسنده کردم و کد گذاری محصول را گذاشتم برای فردا. فردا صبح هم اول وقت یعنی حدودای ساعت یازده صبح دوباره مشغول شدم. این بار باید برای N تا محصول کد خودکار میگذاشتم. بررسی کردم بین توابعی که برای این کار درنظر گرفته بودند تابع OFFSET به نظرم از بقیه بهتر بود. در نهایت جدول محصولات «‌ای‌نهنگ»، اینطوری شکل گرفت:

محصولات هنری ای‌نهنگ

تیم شناور هوشمند کارون محصولات ,تابع ,محصول ,مجموع وزنی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

علوم انسانی موسسه پژوهشگران جوان نانو دانلود رایگان فیلم و سریال با لینک مستقیم سلامت آشنایی با چرم و آموزش چرم دوزی هایپر وان | وبلاگ آموزشی و سرگرمی HAPPY LIFE جواهرات و سنگ های قیمتی